Ontdek de Smart Hero GPS Horloge - Altijd en Overal in Contact met uw Kind!

Met ons GPS Horloge voor kinderen blijft u altijd verbonden en geniet u van gemoedsrust. Ontdek de krachtige functionaliteiten die het Smart Hero GPS Horloge biedt:

1. Live GPS Locatie:
📍 Traceer real-time de route van uw kind en stel geofencing-beveiligingszones in. Ontvang meldingen wanneer het horloge buiten de ingestelde zone komt.

2. 4G Netwerk:
📶 Vertrouw op het 4G netwerk voor optimale dekking en functionaliteit. Onze GPS geeft locaties tot op 5 meter nauwkeurig weer, in tegenstelling tot horloges die afhankelijk zijn van LBS met minder precisie.

3. HD Video Bellen:
📷 Maak gebruik van de HD camera voor videobellen, foto's en video's. Stuur berichten naar uw kind via tekst of spraakberichten. De Smart Hero GPS Horloge trilt bij ontvangst van oproepen of berichten, en u kunt zelfs foto's op afstand laten maken om de omgeving te controleren.

4. SOS Alarm:
🚨 De SOS-knop is een essentiële functie. Druk 3 seconden op de knop en het horloge belt automatisch de vooraf ingestelde SOS-nummers. Het werkt zelfstandig dankzij de meegeleverde Simkaart, zonder de noodzaak van een telefoon of wifi.

5. Specificaties GPS Horloge:
📏 Compact Design: 40mm x 51.6mm, 15.9mm dikte
⭕ IP67 Gecertificeerd (Volledig stof- en dompeldicht)
📡 Connectiviteit: WiFi, Bluetooth, Dataverbruik via Simkaart
📱 Geschikt voor Android en iOS
🔋 Batterijduur: 48-72 uur stand-by stand (680mAh)
🎯 Nauwkeurigheid: 5 meter
🆘 SOS-Knop voor noodgevallen
🌐 Werkt in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika
📡 Compatibel met alle providers in NL & BE

6. Inclusief Gratis Simkaart:
Bij uw bestelling ontvangt u:
- GPS Horloge voor kinderen
- 🔌 USB Oplader
- 📚 Stap voor Stap NL Handleiding via e-mail
- Gratis Lebara Prepaid Simkaart beltegoed en data

De Smart Hero GPS Horloge biedt een betrouwbaar 4G netwerk, gratis applicatie (SeTracker 2 / Find my Kids), en compatibiliteit met alle providers behalve SIMYO. Bestel vandaag nog voor een veilige en geruststellende ervaring voor zowel ouders als kinderen!